Més de 10 anys escrivint al blog – Fem una trobada?

Amb tot el cavi de hosting i registrador, Me n’he adonat que ja fa més de 10 anys que escric en aquest blog,

Festa!!!!  10 anys!!!


El canvi de registrador ha anat com una seda gracies a un ex-company de feina i he aprofitat per fer 4 canvis insignificants al blog!  Ara on estic, no sé si aguantaria un “efecto menéame” abans estava segura que si… (Però no es va donar mai el cas!!! hahahhahahaha! )

Aquest va ser el meu primer post a www.missatgerebut.com: http://missatgerebut.com/no-hi-ha-res-com-no-tenir-paraula/
Uns mesos abans havia començat a escriure a un altre lloc que es deia BarcelonaBlogs. I es va muntar un Cacao tant gran, que vaig esborrar-ho tot i vaig decidir obrir-ne un altre i que a casa meva (al meu blog) no es parlava de política!
I Gairebé ho he aconseguit sempre, oi? en 10 anys he parlat de relats, desitjos, somnis, ansietats, depressions, alegries, amors, esperances, recuperacions, feines, amistats, sexe, fotografia… però poques vegades de política!

Quins temps! Quan jo aprenia el que era un ordinador i el es podia fer per internet!! :) Quan era tan insociable que el meu nick era Do_not_disturb, que ningú sabia si era noi o noia (Ni jo mateixa…) que va acabar sent Donot i finalment ja vaig donar la Cara i vaig decidir ser la Clara.

No cal que mireu els posts del 2004 perquè els canvis varis de CMS, hostings i tota mena de històries en aquests anys, han deixat els posts antics amb enllaços obsolets, sense imatges, molts d’ells sense apòstrofs i amb la codificació malament, però es una feinada brutal intentar posar-los bé. A part que no se si en tinc masses ganes,

Val la pena que gaudim el present, i que gaudim del que és ara Missatge Rebut. Un blog que parla bàsicament de fotografia, des del meu punt de vista, i on de tant en tant hi ha un post més personal!  ;)

Gràcies a tots els grans amics que he fet durant aquesta anys i que heu estat i/o esteu sempre al meu costat!

Us estimo molt!

Apa, de regal, el que no em segueixi al facebook que cliqui ara aquí i que a més convidi a tots els seus amics a conèixer Missatge Rebut!!! ;) Als demés si voleu us dono el numero de compte i em feu un ingrés, tot i que jo preferiria que quedéssim per fer unes birres! ;)

Us imagineu fer ara una trobada d’aquelles que fèiem al 2004, 2005, 2006?
és una pena que els enllaços ja porten a llocs que no existeixen, falten les imatges, però molts de vosaltres seguiu al mon dels blogs, el que passa es que en aquell moment molts estàvem a lamevaweb… i van canviar un parell de cops de nom… Us convido a donar-me les vostres adreces actuals per tal que actualitzi el meu blogroll. :)
http://missatgerebut.com/dinou-blogers-es-manifesten-pel-centre-de-barcelona/
http://missatgerebut.com/trobada-de-blocaires-2/
http://missatgerebut.com/trobada-de-blogers-blogeria-versio-2-0/
http://missatgerebut.com/trobada-de-blogers-a-girona/
http://missatgerebut.com/trobada-de-blocaires a Sant Pol/

Apa,doncs!  a escriure 10 anys més!!

Si voleu seguir les novetats dels blogs de Missatge Rebut, Podeu clicar al “m’agrada” de la pàgina del facebook! :) ↓
If you want follow the news from my blogs, you can “like” my facebook page! :) ↓

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c