La Cinta De (Es)Corre(‘S) – Dia 2

ATENCIÓ: No Apte Per A Menors!!!
Fes clic a SORTIR en cas que no tinguis la majoria d’edat legal.

Tal com sabeu, estic fent un estudi antropològic i/o sexològic al gimnàs. Avui és el segon dia de la investigació:

Disseny i elecció de la mostra: La mateixa femella d’ahir.

Disseny i elaboració: La mateixa d’ahir. (Abans de què es vestís la roba d’esport; li he introduït dins la vagina, unes boles xineses ) Però avui amb jakuzzi

Segon dia – Estudi de camp:
1 – Avui la femella ha anat al gimnàs acompanyada de la seva companya de pis. Hi hem anat en cotxe i els primers símptomes favorables els he pogut observar en el moment que el cotxe frenava o accelerava.
La companya de pis que també ho ha notat, ha fet el camí cap al gimnàs frenant i accelerant constantment. Això ha estat a punt de provocar que una patrulla de la guàrdia urbana ens volgués aturar.
2 – Un cop al gimnàs, la femella ha fet el mateix exercici que ahir a la cinta, sense cap símptoma d’excitació, ni cap mena de reacció estranya.
3 – Ha tornat a fer els seus habituals 15 minuts de bicicleta i al contrari d’ahir, no ha mostrat massa interès en continuar fent exercici (Crec que estava un xic deprimida). Moment que he aprofitat per portar-la cap al jakuzzi, posar-li el vestit de bany i introduir-la en aquella mena de cassola bullint.
4 – En un primer moment, ha semblat que la cosa s’animava. La pressió de l’aigua la feia bellugar-se molt i això m’ha fet pensar que tindríem resultats positius en qualsevol moment, però després, estava tant a gust jo mateixa, en aquella banyera gegant, que m’he oblidat de la femella en estudi, de les seves boles i de la mare que les va parir a totes dues.
5 – La femella també s’ha oblidat de mi. Quan li he retirat les boles de la vagina, l’única cosa anormal que he pogut observar, ha estat la gran quantitat d’aigua que s’hi havia introduït.

Conclusions del segon dia:
La femella és frígida o les boles xineses són una merda.
De totes maneres, demà seguirem amb l’experiment; aquesta vegada mirant que li passa a la femella, si fem que salti a corda amb les boles xineses. Si no hi ha cap resultat significatiu, Procedirem a la utilització de l’ou vibrador.

Al final… ens ficarem en forma de debò!!!
No pararé fins que aconsegueixi un orgasme lúdic-esportiu al gimnàs! ;)

Per cert, tinc un dubte… Si fer sexe aprima…i fer gimnàs també… Fer gimnàs molt excitat, aprima més?

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c