La Cinta De (Es)Corre(‘S) – Dia 1

ATENCIÓ: No Apte Per A Menors!!!
Fes clic a SORTIR en cas que no tinguis la majoria d’edat legal.

Tal com he explicat aquest matí; he anat a fer un estudi antropològic al gimnàs. En exclusiva per a tots vosaltres.

Disseny i elecció de la mostra:
He estat estudiant les reaccions d’una femella humana exposant-la a situacions sexuals fora dels llocs habituals.

Disseny i elaboració:

A la femella estudiada, abans de què es vestís la roba d’esport; li he introduït dins la vagina unes boles xineses (prèvia lubricació), i m’he disposat a estudiar les seves reaccions al gimnàs.

Primer dia – Estudi de camp:

1 – De camí cap al gimnàs, he pogut observar com el pas de l’objecte d’estudi, era molt més ràpid de l’habitual. A part del sorrollet que feien les boles, també era curiós el somriure de la femella.
2 – Al arribar a la sala de màquines del gimnàs, la femella ha estat caminant vint minuts a velocitat 6.2, nivell 12, programa “Cuesta al azar”, tot mirant les noietes i noiets que prenien el sol a la piscina. Però, tret d’unes ganes poc habituals en ella a seguir fent esport, i algun espasme esporàdic, no he pogut notar res fora de l’habitual en ella. A part d’humitats a l’entrecuix.
3 – Després de fer uns estiraments, he decidit que en lloc de la bicicleta habitual, avui seguís amb els exercicis cardiovasculars a la màquina el•líptica, on segurament obtindria més bons resultat.
Set minuts després he vist com agafava un bon ritme, utilitzant només la part inferior del cos i molt inclinada cap a endavant. Ha semblat que obtindríem bons resultat en poc temps. Però passats els quinze minuts, cap resultat concret.
4 – Ja donant l’estudi per perdut, la femella ha fet unes quantes series d’exercicis musculars. Però una vegada acabats aquests, en lloc de marxar cap a la dutxa, la femella s’ha enfilat a la màquina de pujar escales i s’ha pujat 20 pisos a molt bon ritme. Però sense cap resultat notable.
5 – Una vegada als vestuaris, a dins el lavabo, he tret les boles de la vagina de la femella i he deixat que es dutxés i anés a la sauna.
En aquest punt, la femella estava ja, totalment sortida de si. S’hauria tirat qualsevol cosa que se li haguera ficat al davant. Fins i tot, ha intentat abusar sexualment de mi a la dutxa; cosa que no li he permès, per por, de què no ens deixessin tornar demà a seguir amb l’experiment.

Conclusions del primer dia:

La femella és frígida o les boles xineses són una merda.
De totes maneres, demà seguirem amb l’experiment; aquesta vegada mirant que li passa a la femella, si la posem amb les boles xineses a dins del jakuzzi a tota pastilla…

 

Al final… ens ficarem en forma, si més no! ;)

La Cinta De (Es)Corre(‘S) – Dia 2

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c