Akira Satō “Woman”


Retrats, fantàstics i diferents. Em segueixen fascinant i segueixo posant-me nerviosa cada cop que jo n’he de fer un. Quan algú mira directa a la meva càmera, em bloquejo, voldria ensenyar coses que evidentment no sé ensenyar, no sé captar el que jo voldria amb la càmera. Però ho seguiré intentant! ;)
Avui m’he topat amb Akira Sato (1930–2002), va ser un fotògraf japonès, es va destacar per les seves fotografies experimentals de la dona. Va fer un llibre titulat “Woman”, és una col·lecció de retrats, però com amb totes les coses japoneses, la seva obra conserva una qualitat exòtica.
M’encantaria poder-hi fer un cop d’ull a fondo, però sembla ser que aquest llibre ja no es pot trobar. L’he estat buscant en veure els seus fantàstics retrats i no l’he trobat en lloc. L’unic rastre d’ell, l’he trobat a una pàgina on el van vendre de segona mà per 300 dollars! ;)

Si algú el té, me’l podria deixar? ;)

 

Vist a tumblr.com

Si voleu seguir les novetats dels blogs de Missatge Rebut, Podeu clicar al “m’agrada” de la pàgina del facebook! :) ↓
If you want follow the news from my blogs, you can “like” my facebook page! :) ↓

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c