La lluna de sang i un món millor

© Clara .Go Vespre del dia 14 des del parc Güell...
© Clara .Go Vespre del dia 14 des del parc Güell…

 

Hi havia, com és habitual, mil profecies sobre aquesta lluna i l’eclipse que hi va haver el dia 15 a les 8:30 hores del matí, hora d’aquí.

No me les he mirades, ni m’interessen. El que si és veritat és que aquest dia la meva vida va canviar.
De fet és un canvi constant des de principis del 2014!  :)

Després de més de set anys de treballar per la mateixa ONG i d’esforçar-me al màxim per a que tot anés bé i tirés endavant, modernitzar el sistema de treball i vàries coses més, em van fer fora per haver agafat la baixa laboral per primera vegada en gairebé 7 anys i mig. Tenint en compte que tinc una malaltia crònica des del 2008, que no ho havia fet mai i que ja havia insistit a la meva doctora per a que em donés l’alta la setmana següent….No està malament, oi?… Així volem fer un món millor?

Per canviar el món, el canvi ha de començar en un mateix, i mentre la gent que té el poder tingui en ment el diners i l’egoisme pur i dur… i la mentalitat capitalista, poca cosa canviarà realment.

Els canvis son oportunitat per créixer i evolucionar. I estic intentant agafar-m’ho així. Però m’ha fet realment mal. No esperava que m’acomiadessin just quan més he necessitat el seu ajut en aquests 7 anys i pico. Erem 2 persones treballant i jo pensava que ens respectàvem i érem pràcticament bons amics. Ha estat tota una punyalada per l’esquena.

Una decepció més a la vida… Sumem, i a seguir! No cal pensar-hi més!

Al final de tot, tothom té el que es mereix…. i jo… aviat estaré fent altres coses!! ;)

Això, que si necessiteu que us maqueti un web amb bootstrap o el que sigui (facebook, twitter i el que calgui), Tinc els coneixements que calen, la practica i a partir d’ara tornaré a tenir temps! ;)

Si voleu seguir les novetats dels blogs de Missatge Rebut, Podeu clicar al “m’agrada” de la pàgina del facebook! :) ↓
If you want follow the news from my blogs, you can “like” my facebook page! :) ↓

 

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c