Seguim!

2016-04-06-13.59.48-4Català, Castellano and English. For others languages, please use the attached translator

.

Avui he acabat un fantàstic workshop a Bangalore (ja us en parlaré demà). Ha estat un dia d’aquells en que sents que tornes a ser tu. Que decideixes per on vols continuar i a partir de la primera decisió, com si fos un dominó, tot un seguit de coses genials comencen a passar.

Torno a estar aquí. Decidida i endavant.

El viatge és intens, la vida curta i ara ja, crec que el viatge se’m farà curt i tot! :) (sempre és pot tornar a començar, oi?)

Seguim! :)

Seguimos!

Hoy he terminado el fantástico workshop en Bangalore (ya os contaré mañana). Ha sido un día de esos en que sientes que vuelves a ser tú. Que decides por donde quieres continuar y a partir de la primera decisión, como si fuera un dominó, toda una serie de cosas geniales empiezan a pasar.
Vuelvo a estar aquí. Decidida y hacia adelante.

El viaje es intenso, la vida corta y ahora ya, creo que el viaje se me hará corto y todo! :) (Siempre se puede volver a empezar, ¿verdad?)

Seguimos! :)

We continue!

Today I finished a fantastic workshop in Bangalore (I’ll tell you tomorrow). It was one of those days where you feel like you are going to be again yourself. You decide where you want to continue and after the first decision, like a domino, a number of great things start to happen.
I’m back here. Decisive and looking forward.

The journey is intense, life are short, and now, I think the trip will be short, too! :) (I can always start over, right?)

We continue! :)

 

 

Si voleu seguir les novetats dels blogs de Missatge Rebut i diferents comptes d’Instagram, podeu clicar al “m’agrada” de la pàgina del facebook! :) ↓
If you want follow the news from my blogs & Instagram accounts, you can “like” my facebook page! :) ↓

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c