I’m excited about my new project…

Saltar al buit © Clara.Go
…és ben bé que qui no té feina, el gat pentina!

… I si (ja) no té gats… canalitza la seva (poca) energia cap a una altra banda.
Pfffffff…..  Un gran repte per davant… i grans dubtes de les meves capacitats de portar-lo a terme.
Hauré d’anar a la botiga màgica a comprar confiança, seguretat i tenacitat!  Seria genial que pel mateix preu pogués comprar una càmera nova…  (la meva      va        l e e e  n  t a       i més en fooot o g r a f ia nocturna)  Però tinc el que tinc, i amb això faré una feina fantàstica!  La gent d’aquest projecte s’ho mereix!

I’m excited about my new project… Estic emocionada ,avui, que he parlat amb la fantàstica gent que em dedicaré a fotografiar els pròxims mesos pel meu nou projecte fotogràfic. És ambiciós i difícil… molt complicat. Estic plena de dubtes… Però amb l’exemple de la seva fantàstica tasca, segur que trobo forces per portar-ho a terme d’una manera increible! ;)

De moment, això és tot el que puc explicar…  si no surt bé, us explicaré els motius del meu fracàs, però espero en un parell o tres de mesos, poder-vos explicar tot el contrari!

És tot un repte….

És com saltar al buit, però amb un munt d’amics agafats de la mà.

Gràcies.

 

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c