Dissabte fotogràfic. Revela-t

Ahir dissabte vàrem estar al festival Revela-t que per primer any han organitzat a Vilassar de dalt, Va ser un dia molt ben aprofitat i constructiu.
La xerrada a la X edició de Caja Azul: “Ritmos analógicos en tiempos digitales” amb  L’Enric de Santos i Siqui Sánchez, va ser, a més de molt interessant, molt divertida!

Fer copies químiques d’arxius digitals?  Si!   L’Enric les fa. (Ens ho va ensenyar)  I ja no cal que parlem de crisi en el món de la fotografia, ara parlarem, seguint les sàvies lliçons de’n Siqui, de “Desaceleración transitoria del mercado analógico”, o de “Crecimiento negativo del factor de sostenibilidad de la creación fotográfica en formatos tradicionales”.

:)

Hi havia un munt d’exposicions, i entre tanta fotografia química, em va picar el cuquet… He decidit que jo ho he de provar… Després de tot el que vaig escoltar ahir, impossible no fer-ho! No sigui dit!

Per la tarda vàrem estar parlant amb l’Eduardo Momeñe i el genial José Manuel Navia, sobre la passió per la fotografia.
En moltes coses, els posicionaments del ponents de la tarda eren totalment contraris dels del matí, i dels de molts fotògrafs que estaven allà escoltant-los.

Molt constructiu tot plegat.

Feia una mica de vergonya treure la meva merda camereta de 300 euros entre aquell munt de super càmeres que hi havia allà, però de les 4 fotos que vaig fer (contades) n’hi ha 2 que m’agraden força.  ;)

La imatge destacada (la que apareix a la home) és un retall de foto de una fotografia de la Exposició “Nudus” de Miquel Àngel Pérez.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c