Ah! Ah! Ah!….. Aix……

Tants dies sense estar a casa; i ara, porto un stress acollonant!!!

Pensava; ja fa dies, en agafar el meu llit per banda i gaudir-lo com mai. I aquesta era la meva idea quan he baixat del tren a les onze i pico del matí!

Però al pujar la superfície i veure el munt de gent que hi havia a plaça Catalunya, m’ha provocat tota una mena de sensacions i d’energies, indescriptibles.
Que maco que és Barcelona!!!! Amb la seva brisa marina barrejada amb pol•lució! Amb el seu trànsit i la seva contaminació. Com he trobat a faltar el soroll, la gent i la vida que hi ha en aquesta ciutat!!!

Total… Que el llit, encara no l’he agafat.
He arribat a casa, he deixat la bossa, i he marxat a passejar pel barri. He anat a la biblioteca a buscar tres llibre per aquest Agost. He comprat menjar pels “mininos”; M’he comprat dos parells de sandàlies per 9 euros, he dinat a la Soleà amb la Claudia i fa dues hores que intento anar a fer la migdiada… Però una colla de blogers, malalts de Gmailitis no em deixa!!!!
Estem organitzant les dues quedades

Però; tal com em deien els metges quan m’estressava tant per la feina… he derivat responsabilitats, i ara, em vaig a estirar una estona al meu llit; per primera vegada en ….. molts dies, …. tants, que n’he perdut el compte!!!

Aquest vespre, a les 20:00 he quedat amb la Clau i després, he quedat amb una princesa per sopar. Demà marxo cap a l’escala; A treballar tot l’Agost!!!
Estic contenta…. Per fi, el pis s’està acabant i amb ell, els meus mals rotllos del passat.

L’única cosa que em rebenta de no estar a casa, és que quan arribo, em trobo coses com aquesta:

Per cert, una princesa em deixa el seu portàtil tot el mes d’Agost. Seguiré connectada al món, gràcies a ella… I totes les tardes mortes que tindré, les podré dedicar a escriure, ja estigui a la platja o a casa!!!

No sé si podré dormir… ara acaba d’arribar la Claudia a casa!!!

;)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c