El Final De Les Coses.

Ja no tinc pis a Ripoll.
Encara no està llest del tot, però l’Eli ja s’hi instal·la avui.

Dissabte, després de currar onze hores a l’escala, vaig agafar el cotxe del meu pare i vaig marxar cap a Ripoll.
Estava cansadíssima, però em movia la il·lusió de passar una nit romàntica al meu pis.

Havia quedat amb una personeta molt especial per mi; però a ultima hora; a les 22:30, em va dir que no venia. Es veu que jo no sóc tant especial per a aquesta persona com ella ho és per mi. Ja passen aquestes coses. Ara em toca fer-me la forta i fer veure que res em fa mal. No em puc deixar enfonsar, he d’animar-me i seguir amb força com fins ara. He de seguir endavant amb la feina i tots els altres projectes que tenia començats; però la veritat és que és complicat fer-ho.

El cantó bo del cap de setmana, és que he descansat força. Al no tenir ganes de res, he estat al pis, sola i descansant.

Ara marxo cap a L’Escala, demà a les 6 del matí torno a treballar. No en tinc gens de ganes, però és necessari que ho faci.

Petons plens de tristor, llàgrimes i pluja..

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c