UNA MICA MENYS IGNORANT?

Que n’arribo a ser d’inculta i profana en aquest món de les noves tecnologies i internet !

Un any escrivint un blog, aprenent a modificar cosetes de la plantilla, provant altres llocs on publicar bitàcoles, i tot just ara; he entès com funciona una plana web.

La gent que fem servir llocs com lamevaweb, suposo que és per què no en tenim ni idea de com funciona tot això. Ja sé que no tots; però al menys jo, vaig flipar amb el fet de què pugues obrir un blog en qüestió de tres minuts. Sense saber res de res.

Fins ara no he acabat d’entendre, com funciona això de tenir un domini, un hosting o un servidor gratuït; ni tan sols entenia com es podia fer una plana a casa i no tenir-la penjada en lloc, o com pujar-la a un servidor.

No estava al corrent de què volia dir ftp o xhtml o per què servien, com moltes més coses que he après aquesta setmana, alguna d’elles, tant senzilles com nomenar una fulla de text (.txt) com a .html i poder-la obrir amb el navegador.

Bé, que per fi he aconseguit entendre com funciona això de les planes web, com es pengen a internet, com es pugen els arxius i tot això… Em podeu felicitar! :)

N’he penjat una a telepolis, súper senzilla i bàsica. Però al menys ara ja ho sé fer. Si la voleu veure és aquesta, però penseu que és un senzill exercici. No us rigueu de mi, ja sé que sembla feta per una nena de tres anys…. A partir d’ara ja tinc un nou repte, o més ben dit, estic més a prop d’aconseguir la meva fita.

Crec que la setmana ha estat profitosa. Encara que ara no em quedin ganes de fer cap curs més, almenys, fins el dissabte. Avui no hi aniré, però és que prefereixo practicar el que he après, per poder assimilar-ho millor.

Fa un dia fred i gris que convida a quedar-se tancada a casa…

Una foto "del fin del mundo" com diuen ells….  

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c