UNA FEINA FETA…

En Frederic , ahir deia que el millor de anar deixant les coses per fer, és que quan les fas, quedes ben satisfet de tu mateix.

Doncs li he de donar la raó.

Aquest matí he estat fen el mandra fins a les deu. Bé, he escrit un post i tal, després m’ha enviat un sms la Claudia demanant-me que si feia alguna cosa, i li he contestat que em vestia i la passava a buscar per anar al centre.

Segurament si no hagués estat per ella, no hauria sortit de casa, però bé, he sortit, he anat a mirar els cursos per gent a l’atur, i m’he anotat les dades de tres: 2 de disseny de pàgines web i un d’administrador de Sistemes Operatius.

Hem tornat a casa tot passejant i quan he arribat, en lloc de deixar-ho per a més tard com faig sempre, he trucat als llocs on imparteixin els cursos. Els dos de disseny de webs plens, l’altre va començar a l’octubre i fan 5 hores diàries, doncs pffff…. Qualsevol els pilla!!! Ja han fet networking i linux… Demà parlaré amb el profe i si decideixo entrar-hi, dijous i divendres ens faran un intensiu de 6 hores cada matí. Es ha dir, tindré que aprendre en 12 hores el que la resta de gent ha après en 100… El curs és de 450 o així… Ja veurem..

Bé, una feina feta.

Després he dinat, he ficat roba a rentar i he recollit la que ja estava eixuta, i m’he ficat a endreçar la meva habitació, després he passat l’aspirador i he fregat tota la casa….

No he fet tot el que tinc pendent des de juny, però ja em queden menys coses.

Em sento orgullosa de mi!

Ja anava sent hora de que fes quelcom. No? Ara flipo veient el meu escriptori tant recollidet. Quanta estona em durarà?

;)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c