COMENÇO A ODIAR ELS DIMECRES.

Els odio principalment per dos motius:

1 – Per què estic tot el dia ocupada.(Massatge, dibuix)

2 – Per què el dia següent és dijous.(Psicòloga)

Aquesta setmana a més a més, M’han trucat els del curs de Administració de Sistemes Operatius i he d’anar, demà i divendres de 9 a 2, a un curs intensiu, per mirar d’atrapar l’altre gent que va començar al octubre.

Jo tinc clar que no els podré seguir i a més, prefereixo esperar que en comenci algun de disseny de pàgines web, que m’interessa molt més; però hi aniré aquests dos dies per què el que més m’explicaran seran coses sobre linux.

De ben segur alguna cosa aprendré. Ja he quedat amb la gent de l’escola que si veia que no estava a l’alçada, no el faria, es ha dir, no me compromès a fer-lo, però demà i divendres estaré súper ocupada.

Demà fins a les dues al curs, a les tres la psicòpata…i al vespre, després del taller de ritmes del carib, se suposa que vaig a una festa amb la Claudia i les nenes, però ja veurem si em queden forces…o ganes…

El meu estat d’ànims es totalment desequilibrat, No sé si es que noto les diferents fases de la lluna o que tants anys d’ansietat i feina m’han deixat més tocada del que pensava.

Encara no estic a punt per a tanta activitat…

Trobo a faltar aquelles setmanes que passaven plàcidament sense haver de fer res ni tenir que veure a ningú.

Qui ho diria, trobo a faltar del que tant m’havia queixat fa uns mesos.

Però bé, els tallers s’acaben la pròxima setmana o l’altre, i al curs aquest no crec pas que m’hi quedi, es ha dir…el mes de Desembre es presenta tranquil… :)

;)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c