Sóc un xic bruixa (sense protecció per les energies negatives)


Sóc un xic bruixa, però m’he quedat sense gat. [ sense protecció per les energies negatives]

Sóc un xic bruixa, això es quelcom que tothom sap… però que ni jo mateixa m’ho acabo de creure a vegades.

Quan vaig tornar del Vipassana, vaig notar (sóc bruixa..) que algú m’estava tirant molt mala energia… Que algú em volia molt mal.

En notar que em venia a sobre tota aquesta negativitat, la Kuka, es va oferir a dormir amb mi i així absorbir-la ella.
Els gats son uns grans neutralitzadors de negativitat…
La kuka, molt sàviament i després d’explicar-li en veu alta el que passava, voluntàriament es va col·locar al seu cantó del llit, on des d’aquest estiu no dormia,  i va estar-s’hi tan tranquil·la durant les dues setmanes següents.
Com en Fera no em deixava dormir per les nits. Vaig acabar fent-los fora.
Però la Kuka, va començar, durant el dia, mentre jo era a la feina, a buscar el meu pijama sota el coixí i a posar-se a dormir en coses meves. Seguia volent absorbir-ho tot… Tant si jo volia com si no…

La kuka va morir el dijous 10. La negativitat que va absorbir li va provocar un tumor a la panxa que la va fulminar. Va ser qüestió de hores..

4 dies més tard, la negativitat em va atacar en ple i va intentar enfonsar la meva integritat.
Aquesta negativitat deu estar molt a prop meu físicament, si no, no m’explico com ha estat així de fulminant… Està clar que aquesta negativitat ve d’una persona que sap canalitzar la seva rabia, i a més ho fa en forma de tumor… No se si ataca només a les femelles o també als mascles… En Fera està segur ara amb mi?

Serà qüestió de fer algun moviment… Canviar de pis? De barri? De País?…
De moment, em protegeixo a mi, i als meus éssers estimats, amb algunes tècniques de reiki. M’envolto d’amor, envolto d’amor als meus éssers estimats i fins i tot envolto d’amor a aquesta persona que m’envia negativitat. Segurament és la que més ho necessita.

Jo sóc una bruixa… Si. Però una bruixa bona. Intento fer el que crec correcte… Se que la vida t’ho retorna tot multiplicat… i prefereixo donar amor… i sempre més que menys!!
Però…
Ara que no tinc la kuka per ajudar-me, m’hauré de defensar jo sola.
I ho penso fer!

Sóc una bruixa sense por… sé que demà es pot acabar el món!

;)

 

 

… I és començar a pensar en positiu… i les coses començar a anar millor!!   :)

La vida és tan bonica!!

 

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c