Sóc una somiadora,


i a vegades, em costa mantenir els peus a terra i  fàcilment em puc passar hores imaginant….

Per sort.

 

Sóc una somiadora que li costa molt sentir, però què quan ho faig, m’entrego per complert al que sento… Per sort.

Sóc una somiadora que quan es desperta d’un somni, es pot sentir decepcionada i trista de què una vegada més s’hagi fet de dia, si , però a l’hora, veu claríssimament la oportunitat per tornar a començar a somiar de nou! Per sort!

Sóc una somiadora que creu en el seu instint, en les seves sensacions i en els seus desitjos per sobre de tot…. Per sort!

Sóc una somiadora feliç.
Contenta de ser com és.
Contenta de trobar-me els somnis que em trobo, i de tenir la oportunitat de conèixer a grans somiadors/es, què creuen en utopies i somien en un món millor. Somiadors, què com jo,  fan volar la seva (i la meva) imaginació.

Gràcies!

 

… Sóc una somiadora, amb molta sort!

 

Image found on http://favim.com/image/53823/


Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c