The truth has many faces…

Tots tenim la nostra veritat, la nostra visió de la realitat, la nostra experiència. I per a cada un de nosaltres és diferent.

La totalitat de la realitat és el mon.  La imatge, diu Wittgenstein, és un model de la realitat; i tanmateix pot ser verdadera o falsa.

Veritat és un concepte propi de la filosofia que té una gran varietat de significats. Pot indicar tant honestedat, bona fe i sinceritat, en general, com el fet d’estar d’acord amb la certesa o realitat d’alguna proposició, en particular.
El terme veritat no té una única definició amb què estiguin d’acord tots els filòsofs, i se segueixen debatent diverses teories sobre el seu significat: què pot ser cert o fals, com definir i identificar la veritat, el rol que té el coneixement revelat i adquirit, i si la veritat és subjectiva o objectiva, relativa o absoluta.

Font: Viquipèdia

The truth…
Cada un de nosaltres és lliure d’intentar explicar la seva veritat i intentar entendre la del demés… O lliure de deixar-ho passar. No fer l’esforç d’entendre res i creu-re que la pròpia és la veritat absoluta.

La meva veritat absoluta del dia, és que no existeix la veritat absoluta. Però per mi, el dia d’avui ha tingut coses realment bones, coses que per una altra persona, serien veritablement dolentes però que a mi m’han encantat!

Truth

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c