Recapitulació.

Tècnica Tolteca de Respiració i Energètica per veure i reviure les experiències de la vida a fi d’assolir dos objectius:
Retenir la Força Vital i Adquirir fluïdesa perceptiva.

Netejant Energèticament El Nostre Passat I Els Nostres Patrons.

Per arribar a comprendre la recapitulació és necessari que parlem del cos energètic. El cos energètic és el que fa la recapitulació, i inclou no solament el nostre cos físic.
El fonamental de totes les interaccions humanes, és que constitueixen intercanvis d’energia; això són, intercanvis positius, negatius i neutres, però intercanvis al cap i a la fi.

D’aquests intercanvis es deriven certes conseqüències. El que ara som, és en gran manera el resultat d’aquestes interaccions. Els intercanvis energètics estan impresos al nostre cos energètic; i per ells, i per les seves impressions energètiques, vivim de la manera en la qual vivim, veiem el món que veiem, i som el que som.
Recapitulació és el procés natural de restaurar energèticament el nostre cos energètic dels danys provinents del passat, i serà el nostre cos energètic el que realitzi aquest acte natural. Consisteix a recordar corporalment i reviure els esdeveniments importants de la nostra vida, a fi de dur a terme un procés de sanació que ens faci recobrar l’estat d’equilibri i integritat energètica que teníem en néixer .

Desprendre-se’ns de l’energia d’algú que tenim adherit al nostre cos energètic és un dels resultats d’una recapitulació acurada. De la mateixa forma en la qual perdem part de la nostra energia a causa d’interaccions emocionals, pot ser que part de l’energia d’altres persones quedi enganxada al nostre cos lluminós i l’estiguem portant encara amb nosaltres. L’energia aliena ens obliga a ser una cosa que no som i constitueix un obstacle per a la nostra llibertat.

Logo Intento

Crec que era necessari saber això per entendre moltes coses d les que m’estan passant.

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c