Lisboa – 1

La capital de Portugal s’assenta sobre set turons. Està considerada com una de les ciutats més belles d’Europa, sobretot per la seva nostàlgica atmosfera, sempre rememorant temps passats. Descobreix els seus racons i estrets carrers, degustant els vins i els plats més típics en les tasquinhas. És imprescindible provar el bacallà, plat nacional, en totes les seves variants; i també els famosos pastissos de Betlem.
No et perdis les vistes que ofereix la ciutat des dels seus elevadors, miradors, com el de Santa Lucía o des del Castell de San Jorge, que domina la ciutat.

Llocs d’interès: Barri d’Alfama, Castell de San Jorge, Barri Alt, Torre de Belém, Monestir dels Jerònims, l’Oceanari i el recinte de l’Expo 98, les properes ciutats aristocràtiques de Sintra i Cascais.

Vida nocturna: Podràs gaudir de la vida nocturna de Lisboa a les discoteques del carrer 24 de juliol i, sobretot, en l’ambient únic dels bars del Barri Alt. Al típic barri d’Alfama, abunden els locals on escoltar fados i beure vi verd.

Ja tenim els bitllets!!!!

Molt aviat:….. Bloggers de viatge!!!

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c