Plastic & Cartoons a Thulasain (Mangalsen, Achcham district)

Català & Castellano. For others languages , please, use the attached translator:

Abans de marxar de la zona, vaig anar 2 dies a l’escola que hi ha al poble on dormia. Aquesta escola és només de primària i vaig agafar la classe 4 i 5. (s’ha de dir que hi havia nenes a class 4 amb 13 anys. Si no van a cole, perquè han de treballar, no aproven i no passen de curs…)

Vaig fer el mateix experiment que a l’escola veïna i vaig obtindre més o menys els mateixos resultats. El mateix tipus de dibuix.

Algun dia més tard, quan vaig baixar a Mangalsen per agafar el bus a Dhangadhi i d’allà a Katmandú, em vaig trobar dibuixat a la paret de l’hotel on dormia exactament el mateix ocell. N’hi ha per fer un estudi antropològic dels dibuixos a diferents zones del Nepal! hehehehehe!

Plastic & Cartoons a Thulasain (Mangalsen, Achcham district)

Antes de irme de la zona, fui 2 días a la escuela que hay en el pueblo donde dormía. Esta escuela es sólo de primaria y cogí la clase 4 y 5.( He de decir que había niñas de 13 años en class 4, si no aprueban porque no van al cole porque están trabajando en el campo, repiten curso…)

Hice el mismo experimento que en la escuela vecina y obtuve más o menos los mismos resultados. El mismo tipo de dibujo.

Algún día más tarde, cuando bajé a Mangalsen para coger el bus a Dhangadhi y de allí a Katmandú, me encontré dibujado en la pared del hotel donde dormía exactamente el mismo pájaro.
Hay para hacer un estudio antropológico de los dibujos en diferentes zonas de Nepal! jejejejeje!

© Clara.Go-Plastic & Cartoons a Thulasain (Mangalsen, Achcham district)
El pajarraco de l’hotel tamany persona, eh?
Si voleu seguir les novetats dels blogs de Missatge Rebut i diferents comptes d’Instagram, podeu clicar al “m’agrada” de la pàgina del facebook! :) ↓
If you want follow the news from my blogs & Instagram accounts, you can “like” my facebook page! :) ↓

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c