Plastic & Cartoons a Ganga Secondary School, Tesinge (Mangalsen, Achcham district)

Català & Castellano. For others languages , please, use the attached translator:

En aquesta ocasió vaig encoratjar als alumnes a fer els seus propis dibuixos i no copiar els que jo porto impresos per agafar inspiració y el resultat va ser molt curiós.
Tots van dibuixar ocells, flors, gossos, búfales, etc. Però el curiós va ser que en diferents classes i fins i tot a diferents escoles de la zona, dibuixaven el mateix tipus de gos o de ocell. Uns gossos o ocells que no he vist dibuixats en altres zones de Nepal.
Mireu vosaltres mateixos al final del post.

 

Plastic & Cartoons en Ganga Secondary School, Tesinge (Mangalsen, Achcham district)

En esta ocasión animé a los alumnos a hacer sus propios dibujos y no copiar los que yo llevo impresos para coger inspiración y el resultado fue muy curioso.
Todos dibujaron pájaros, flores, perros, búfalas, etc. Pero lo curioso fue que en diferentes clases e incluso en diferentes escuelas de la zona, dibujaban el mismo tipo de perro o de pájaro. Unos perros o pájaros que no he visto dibujados en otras zonas de Nepal.
Podéis verlo en las fotos:

Si voleu seguir les novetats dels blogs de Missatge Rebut i diferents comptes d’Instagram, podeu clicar al “m’agrada” de la pàgina del facebook! :) ↓
If you want follow the news from my blogs & Instagram accounts, you can “like” my facebook page! :) ↓

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c