M’AGRADA EL SEXE.(Carta de desig a un mig desconegut )

ATENCIÓ: No Apte Per A Menors!!!
Fes clic a SORTIR en cas que no tinguis la majoria d’edat legal.

Feia molts anys que no deia això, tot i que la meva vida sexual ha estat molt activa fins fa uns tres anys, que per motius que no explicaré ara i aquí vaig perdre l’interès per el sexe, sobretot per el sexe contrari…

Des de aquest Novembre, la meva vida sexual s’ha animat un xic. Vaig tenir una mena de xicota, una mena de xicot, i algun que altre rollet.

Però no ha estat fins aquest últim mes, que me’n he adonat de com m’agrada el sexe, ha estat amb tu que m’he tornat a sentir viva i sexualment plena.

T’has espantat de la meva sexualitat?

Sé que vas cansat.

Sé que vaig ficar la pota, et vaig dir que m’importaves i que no et volia tornar a veure per que em feia por patir. Et desitjava cada dia de la setmana i només et veia un. Això em provocava conflictes interns.

Però pensa que segueixo desitjant fer tot el que vàrem parlar. Tancar-nos dos dies allà i follar com desesperats. Anar a aquell local de sexe en grup que et feia gràcia anar, fer l’amor a un museu, a un tren, al metro o en mig d’una manifestació… A la platja, a un supermercat, al terrat de casa, en un portal i a 10.000 llocs més que et podria follar…si et deixes…

No fa ni 15 dies de l’ultima vegada que vaig estar amb tu i et puc assegurar que encara et desitjo més, penso en tu i el cor se’m accelera i començo a notar com l’entrecuix se’m humiteja i com tot el meu cos demana sexe.

Bon sexe. Com el primer dia que vàrem estar junts.

Somio desperta la teva pell, la teva olor, el teu color…L’olor del teu sexe i la sensació de la penetració…el sentir-te dins meu, ben apretat, a sota, a sobre…al voltant.

Notar com creixies a la meva boca…

Crec que encara podríem gaudir molt dels nostres cossos junts, em sap greu que ho deixem escapar.

Que veux-tu que je te fasse ce soir, mon chéri?

Ens veiem?

 

 

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c