DESPULLANT UNA MIRADA

ATENCIÓ: No Apte Per A Menors!!!
. Fes clic a SORTIR en cas que no tinguis la majoria d’edat legal.

…Poc a poc vaig anar deixant lliscar la suau mitja per la meva cama.
No me la havia posada bé. Ell em mirava encisat des de el llit, els seus ulls blaus brillaven de desig. Va anar seguint cada moviment meu mentre em col·locava bé les dues mitges, em ficava el vestit, em pentinava el cabell i em posava de nou aquell mocador que ell em regalà durant un sopar vora el mar. No es va perdre ni un sol dels meus moviments.

Aquella mirada em fon, encara ara, quan hi penso. I fa tant que no la sento.!

Una mirada plena de apassionament, com no n’havia sentit mai cap abans de conèixer-lo i com, no n’he sentit cap després.

Una mirada intensa, que em despullava lentament fins arribar al meu jo mes angost i privat, despullant tots els meus sentiments i fent que tot el meu cos tremolés de anhel i turment, de desig i passió.

Segueixo sentint aquella mirada a sobre meu i l’agitació que em produeix segueix essent molt intensa…

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c