La Part Més Carnosa

ATENCIÓ: No Apte Per A Menors!!!
Fes clic a SORTIR en cas que no tinguis la majoria d’edat legal.

Tinc experiència en les delicades arts del sadomasoquisme. De fet a casa tinc una masmorra en tota regla, plena de tota mena de complements:
Cadira de Bondage, Poltre de Spanking amb triple ús, Creu de Sant Andreu, Pàrquing d’esclaus, Roda Medieval i una gran varietat de joguines minúscules, però perverses.
A casa practiquem Suspensió o Estiraments. Dutxa d’esclaus i Jocs Aquàtics. Tinc l’equipament complet per a Medical i fantasies hospitalàries.
Amb els meus amants/esclaus practico disciplina i ensinistrament. Assots amb vara, fuet, palma i canya. Humiliació publica o privada, verbal i física. Adoració dels meus peus i massatges. Esclau domèstic. Jocs amb agulles. Consoladors i tortura genital.

Però la meva experiència en el camp del spanking més amorós és nul•la.
Quan parlo d’aquest tipus d’spanking em refereixo a aquell que practiquen moltíssimes parelles, a casa, com a preàmbul sexual o pel senzill plaer de rebre uns catxets amorosos al cul.

La setmana passada, Per qüestions laborals, vaig conèixer una parella que va resultar ser molt lliberal. Al migdia mentre dinàvem a una terrassa davant el mar, vàrem començar a parlar d’aquest tema i els hi vaig explicar el meu desconeixement.
Molt amablement es varen oferir, perquè anés a mirar una estona els seus jocs sexuals. La meva companya, es va oferir a fer les fotografies de la sessió de la parella d’spankers. Fotos, que per motius obvis no publicarem.
Vàrem pagar el compte i amb el cotxe ens vàrem dirigir tots quatre cap a una pineda propera.
Una vegada allí, jo vaig estirar la meva tovallola a terra i em vaig acomodar per a fer de voyeur , la meva companya va preparar la càmera i la parella (A qui anomenarem Nin i Nina), després d’estirar una manta prop del cotxe i treure una cadira plegable però robusta del maleter, van començar amb els seus jocs.

Nina va seure a la cadira i amb la mirada va ordenar al seu nin que s’acostés. Li va abaixar els pantalons i va col•locar amb una agilitat increïble al Nin sobre els seus genolls, fent que ell quedés amb el seu paquet just sobre la seva cama dreta. Va ajustar la seva posició fins que el va obligar a quedar amb el cap penjant i l’estómac sobre el seu genoll esquerre, de tal manera que les seves natges quedessin com la part més alta del seu cos. Així, sobre els seus genolls va començar a donar-li alguns assots, forts però espaiats al principi per a després incrementar la força i la rapidesa.
Li picava amb contundència sobre la part més carnosa de les natges i aquestes anaven agafant un suau color rosat.
Ell, penjant literalment de les seves cames, de cap per avall, no tenia més remei que aguantar els assots tractant alhora de mantenir l’equilibri. Després de molts, (vaig perdre el compte) vaig pensar que segurament tenia les natges ja molt calentes i cremant… el suau color rosa ja havia passat a un vermell més fosc.
Nina va parar un moment i el va acariciar. De cop, s’aixeca de la cadira, el fa caure i podem veure com ell està ejaculant.
Nina molt enfadada l’ alça del terra i l’empeny contra el capot del cotxe, deixant-lo allà recolzat, amb els Pantalons abaixats i el cul a l’aire. Tot seguit li ordena posar les mans al clatell. Ell obeeix.
És el seu càstig per haver-se corregut sense permís.
Comença una allau de cops, barreja de suaus i forts, en sèries de 10, amb petites pauses per acariciar la zona assotada. Ella li va anar recordant, amb cada cop, com de malament s’havia portat, li deia que era un gos i un autèntic porc.
Quan va acabar de castigar-lo, Li va ordenar incorporar-se i girar-se. Ell plorava. Nina va assecar les seves llàgrimes amb la mà mentre li deia que havia d’aprendre, que havia d’obeir tot i controlar el seu cos fins a aquest punt, per agradar-li. Ell va assentir amb el cap i es començaren a besar.

Ells, ni recordaven la nostra presencia; en cap moment ens van mirar, però a nosaltres la seva experiència ens estava excitant molt.
I encara va continuar.

Ell va canviar de cop de cara i va passar de ser un xaiet ferit a convertir-se amb un terrible llop. Es varen treure tota la roba i ara va ser Nina, qui va anar a parar sobre els genolls de nin. Ella estava com espantada, no s’atrevia ni a moure’s. Sense parlar, Nin va començar a acariciar les natges de Nina… suaument, fent amb les seves carícies que ella s’esgarrifés de plaer i de temor… per a després sense previ avís donar-li uns assots ben forts.
-Obre les cames… – li va ordenar. Nina obeeix obrint-les només una mica… -Més… Tot el que puguis. – I ella ho fa, obre les cames tant com pot. Nin posa la mà sobre la vulva de Nina, tocant la humitat de la seva vagina… ella es cargola pel plaer… però Ell treu la seva mà d’allà i torna a picar-li les natges, aquesta vegada amb més força. Els cops i les carícies es van succeint fins que finalment varen acabar follant com si els hi anés la vida i mentre ho feien les carícies es barrejaven amb cops al cul.

Aquí però, nosaltres dues, ja no els miràvem, Només ho sentíem. Nosaltres dues… altra feina teníem….

(Com no us puc mostrar les fotos d’aquell dia, us deixo unes imatges de què és, el que es pot trobar en una masmorra.)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c