Un Dilluns Més?

A vegades els caps de setmana sembla que passin volant. Altres; fas tantes coses, que sembla que sigui impossible que el que vas fer divendres, pertanyi al mateix cap de setmana que el que vas fer diumenge.

Això és el que m’ha passat aquest cap de setmana.

Cada dia que passa descobreixo noves coses de mi. Coses que serveixen per aclarir dubtes que porto des de fa temps, però que alhora n’obren de nous.
Sembla ser que fins i tot ma mare, sap més coses de mi, que jo mateixa. Estic confusa… però contenta i esperançada.
No tinc gaire clar que és el que puc explicar de no hagi fet ja, amb anterioritat. Pel que avui, de moment només escric aquest post per a saludar-vos.

Quan tingui el cap una mica més clar escriuré un parell de relats que tinc pendents, encara que ja comencen a agafar forma dins el meu cap. Un d’Spanking que vaig prometre a un amic que té un blog sobre aquest tema i una paranoia d’aquelles meves sobre insectes o coses vàries…

Ah! Per cert, avui no és un dilluns més. És un bon dilluns!
Que tal ha estat el vostre cap de Setmana? Heu fet coses interessants?

Com podeu veure, he tingut temps d’anar de mariscada sorpresa acompanyada d’una mena de Scissorhands.
;)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c