Folktales amb les nenes que viuen a l’escola de Jhag Children Villagge- Rajasthan – i-india

Català, Castellano and English. For others languages, please use the attached translator

Diumenge és el dia que els nens a la India no tenen clase i amb les nenes que viuen allà i on jo dormia durant la meva estada a l’escola varem decidir fer dues hstories el diumenge. Va ser un xic caotic, encara no tinc els subtituls en anglès i no van fer contes populars de la india, si no, contes popular d’on fosin en Hindi. Però el resultat és divertit i elles s’ho van passar molt bé.
Així que estigui dos dies seguits a algun lloc amb bon internet pujaré els vídeos al youtube! :)
De moment, podeu jugar a esbrinar quin contes van triar… :)

Folktales con las niñas que viven en Jhag Children Villagge- Rajasthan – i-india

El domingo es el día que los niños en la India no tienen clase y con las niñas que viven allí, que es donde yo dormía durante mi estancia en la escuela, decidimos hacer dos historias el domingo. Fue un poco caótico, aun no tengo los subtítulos en inglés y no hicieron cuentos populares de la India, si no, cuentos popular de donde fueran, en hindi. Pero el resultado es divertido y ellas se lo pasaron muy bien.

Así que esté dos días seguidos en algún lugar con buen internet subiré los videos en youtube! Por el momento, poder jugar a averiguar qué cuentos eligieron :)

Folktales with girls in Jhag Children Villagge- Rajasthan – i-india

Sunday is the day that children in India do not have class and with girls living there, which is where I slept when I was in school, we decided to do two stories on Sunday. It was a bit chaotic, even I do not have the English subtitles and they didn’t do folktales from India, otherwise, popular stories, in Hindi. But the result is fun and they enjoyed them a lot.

So, if I cach two days good internet, I will upload the videos on youtube! For now, you can play to find out what stories they chose … :) :)

Si voleu seguir les novetats dels blogs de Missatge Rebut i diferents comptes d’Instagram, podeu clicar al “m’agrada” de la pàgina del facebook! :) ↓
If you want follow the news from my blogs & Instagram accounts, you can “like” my facebook page! :) ↓

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c