FAIG ANYS, I QUE?

Fa mesos que no vaig de festa, no en tinc ganes.

Avui tinc un munt d’amics i amigues esperant-me. Estàvem en un bar que hi ha prop de casa i els hi he dit que ara tornaria, i si no, que ja ens veuríem a la festa… Porto tot el dia així…i ara estic aquí, a la 1.30 de la matinada i crec que me’n vaig a dormir.

Faig anys, i que? No tinc res del que més desitjo!

Mai m’ha agradat fer anys.

Per un cantó, tinc ganes de sortir. Però per l’altre, em fa massa mandra tenir que mantenir el somriure tanta estona. No em sento feliç, ni especialment orgullosa de mi, com per anar per la vida amb un somriure d’orella a orella.

Un any més i que? No sé si tinc ganes de continuar amb la farsa de la meva vida. Fa molt temps que ja no tinc forces…

Ja se que si estic sola és per que vull, però és que, si jo no m’aguanto, com m’han d’aguantar els demés? I jo, Com puc estar per algú, si feines tinc a controlar el que faig cada dia?

Em dic a mi mateixa que si em quedo a casa, serà com començar un any Depressiu … però si surto i em comença a entrar el mal rotllo…serà pitjor.

Merda ja!

M’he de decidir…

Per que ja no puc senzillament gaudir de la vida?

Quin mal rotllo…


Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

%d bloggers like this:
c