Relació Amor-Odi….

Hi ha moments que al·lucino quan veig els petits miracles de cada dia.

Aquest cap de setmana m’he retrobat amb una de les persones que més mal em va fer aquest estiu. Mal sense voler, portada per la ràbia i la impotència del que acabava de passar.

Ens hem trobat a casa ma mare, cap de nosaltres dues, sabia que l’altre hi anava.
Jo vaig arribar primer, tota la família esperant a veure que passaria. Quan va baixar del cotxe, vaig cridar a la Mariona i ella és va quedar parada. La Mariona va venir corrents a abraçar-me. Ella em va demanar si encara treballava allà, li vaig dir que no, Vàrem anar a dinar, a buscar pomes a un hort abandonat i al vespre ja ens estàvem torrant com si no hagués passat mai res….

Estic contenta. És una part important del meu cor i no m’agradava la situació que s’havia creat. Del problema en qüestió no en vàrem parlar… això tindrà que esperar a una altra ocasió.

Aix… les baralles entre germanes.
Relació amor-odi….

Pomes

Quina relació teniu amb els vostres germans?

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c