ENDAVANT …. ESCAPA’T …

La vida a vegades ens juga males passades.

Molt sovint ens posa entre l’espasa i la paret; ens fa decidir sobre coses, que per les conseqüències que comporten, no en tenim cap ganes de resoldre nosaltres i tenir que carretejar amb la responsabilitat.

Freqüentment aquesta resolució ens trenca el cor i ens eixuga l’ànima; deixant-la ben seca i omplint-nos de la sensació de que si entra un xic d’aire fresc dins nostre se’ns desintegrarà al moment.

A vegades són molts els anys que es necessiten per poder tornar a percebre que la nostra ànima (el nostre jo més intens i autèntic) ha recuperat el grau d’humitat necessària per poder tornar a fer una vida normal, sense tenir por per la seva descomposició.

Però ho aconseguim; la sensació de vida i llibertat que ens omple a les hores, és tant reparadora, que tot cobra un nou sentit.

Hi han coses que no s’obliden mai, però que es superen. Amb el temps el record es fa menys dolorós, però segueix existint.

El passat tot i que forma part de nosaltres per el que ens ha ensenyat, està mort. No ens hem de deixar empresonar per ell.

Nosaltres seguim vius i hem de mirar endavant.

Escapa’t

 

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c