Alguna poci

 

No hi ha manera de poder dormir fins una hora raonable i decent aquestes darreres setmanes. Ahir quan va sonar el despertador a les sis, per un moment vaig pensar – Bleda, mira que oblidar-te de anular l'alarma, si avui és dissabte i no t'has de llevar a les 6 – El vaig aturar, em vaig tornara acorrucar al llit i de cop, recordo que si m'he de despertar!

Tenia que acabar de fer una feina que el dia abans no vaig fer. Apa, a calçar-se les sabates i 9 quilòmetres més.

Aquest és la mitjana de quilometres que he fet cada dia d'aquesta setmana abans de les 10 del matí i que voleu que us digui… Estic baldada, amb mal d'esquena de portar pes… pffff…. I com podeu veure al llegir això, avui també m'he despertat molt d'hora! A dos quarts de set ja corria per casa!

Bé, jo del que volia parlar avui, és de com fer una motxilla per 33 dies, que pesi menys de 6 quilos.

Veient el mal que fa l'esquena en caminar tant, he de mirar que si pesa menys de cinc, millor. El problema és que la càmera, les piles i el carregador ja pesan 1 kg.
L'he de fer avui. Algú sap alguna poció màgica per fer que les coses no pesin? Creieu que si em compro un aparell d'aquests em portarà la motxilla durant el camí?

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c