La llavor de Na Macu.

 tomaquera

 

 Quan vaig marxar de Mallorca, una amiga meva, em va obrir el meu primer compte de correu electrònic.Per tal de no perdre el contacte amb mi, em va ensenyar a accedir-hi, i jo, mentre ella plena de paciència m'explicava, me la anava escoltant i pensava que mai entendria com funcionava tot allò.
Els ordinadors i jo, no havíem tingut cap mena de relació, fins aquell moment.

Na Macu, sense saber-ho, va plantar una llavor dins meu. I la llavor va germinar durant els dos primers mesos de la meva estada a Barcelona per brotar inparable a partir del tercer.

De tot això, al febrer en farà cinc anys. Temps suficient , per fer del fruit d'aquella llavor el meu ofici… Cinc anys sense estar més de dos dies, sense tenir el meu ordinador al costat.

A partir del dilluns, no se el temps que estaré sense poder escriure. Que hi ha molts cibers i fins i tot molts albergs amb internet? Si, ja ho sé. Però també hi ha molts quilòmetres a caminar, moltes fotos a fer i molt a descansar!

A la meva vida, fa uns cinc anys la van connectar per modem, després li varen ficar un adsl normalet i des de fa uns mesos m'han doblat bestialment la velocitat.

Necessito desconnectar.

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c