Una setmana molt llarga!!

La ciutat és diferent de nit , i aquesta nit en concret, vaig conèixer algú molt especial!

 

Moltes coses a fer i poques hores al dia. Així estic darrerament!

Tot i que el despertador sona puntualment a les 6:45 del matí, i jo em llevo de seguida,  no aconsegueixo fer tot el que tinc pendent.


Feina, més feina, altres feines… i el que calgui per poder arraconar uns quants diners!
Algun dia una mica de vida social i descansar…

Aquesta setmana ha estat estressant de debò, tot i que dilluns a la tarda i dimarts al matí no vaig treballar per anar a Gràcia amb la meva germana, el meu cunyat i en Masmi (A qui no he tornat a veure en tota la setmana, tot i que dorm a l'habitació del costat…), la setmana laboral se m'ha fet eterna… és més, encara no ha acabat!!  Demà dissabte, jo que normalment no treballo ni els divendres, em tocarà treballar!! Bé, treballar…. i anar a la biblio, fer la compra, netejar la casa i totes aquestes coses que normalment vaig fent esglaonadament entre setmana….

Però és per una molt bona causa… Així que mentre més atabalada vaig, més somric i més feliç em sento!!!

Bon cap de Setmana!!

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c