The Bubble Project a Jhag Children Villagge- Rajasthan – i-india

Català, Castellano and English. For others languages, please use the attached translator

A l’hora de fer el bubble project a Jhag ens vàrem trobar amb 2 inconvenients. Unes classes molt grans i amb el nivell d’anglès molt baix i que l’escola està allunyada del poblat, així que varem fer les fotos demanant a la gent que treballa allà o al voccional centre de la ong i-india que caminés per sota les bombolles de pensament.
El resultat va ser prou curiós i els nens (i mestres) s’ho van passar d’allò més be!

The Bubble Project en Jhag Children Villagge- Rajasthan – i-india

A la hora de hacer el Bubble Project en Jhag nos encontramos con 2 inconvenientes. Unas clases muy grandes y con el nivel de inglés muy bajo y que la escuela está alejada del poblado, así que hicimos las fotos pidiendo a la gente que trabaja allí o en el vocacional centro de la ONG y-india que caminara por debajo las burbujas de pensamiento.
El resultado fue bastante curioso y los niños (y maestros) se lo pasaron muy bien!

The Bubble Project in Jhag Children Villagge- Rajasthan – i-india

When we did the Bubble Project in Jhag we had to handle with two inconvenients. A very large classes with a very low level of English and also that the school is far from village, so we made the pictures asking the people who work there and the one in the vocational center from the NGO i-india walking below the thought bubbles.
The result was quite funny and the kids (and teachers) had a lot of fun!

Si voleu seguir les novetats dels blogs de Missatge Rebut i diferents comptes d’Instagram, podeu clicar al “m’agrada” de la pàgina del facebook! :) ↓
If you want follow the news from my blogs & Instagram accounts, you can “like” my facebook page! :) ↓

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c