The Bubble Project a Ghyachchok (Gorkha Style)

Català y castellano, for other languages, please use the attached translator.

Aquí, vàrem haver de reinventar el Bubble Project, per que en no tenir electricitat suficient, no vaig poder pujar l’impressora i no es va poder imprimir les fotos fins que vaig tornar a Katmandú.

Sabeu que normalment fem les fotos amb les bombolles de pensament en blanc, i després els nens retallen i enganxen, escriuen o pinten el que els hi sembla que podria pensar la gent fotografiada. Doncs a Ghyachchok ho vàrem haver de fer al revés. Vàrem pintar pensaments abans de penjar les bombolles. Als dibuixos hi havies moltes cases, bufalos, muntanyes, flors, fruita i un signe d’interrogació que ens va semblar genial! :) Qui sap que pensa la gent?

Aquí els nens ja estàvem més relaxats amb nosaltres i ja es veu que s’ho varen passar bé!

Ganes de Tornar!

Al final les fotos (gairebé totes son del mòbil) i el vídeo de la expo!

The Bubble Project en Gyachchok (Gorkha Style)

Aquí tuvimos que reinventar el Bubble Project, porque al no tener electricidad suficiente, no pude subir la impresora y no se pudo imprimir las fotos hasta que volví a Katmandú.
Sabéis que normalmente hacemos las fotos con las burbujas de pensamiento en blanco, y luego los niños recortan y pegan, escriben o pintan lo que les parece que podría pensar la gente fotografiada. Pues en Ghyachchok lo tuvimos que hacer al revés. Tuvimos que pintar los pensamientos antes de colgar las burbujas. En los dibujos habías muchas casas, búfalos, montañas, flores, fruta y un signo de interrogación que nos pareció genial! :) Quien sabe que piensa la gente?
Aquí los niños ya estábamos más relajados con nosotros y ya se ve que se lo pasaron bien!
Ganas de volver!
Al final de las fotos, el vídeo de la expo!

Si voleu seguir les novetats dels blogs de Missatge Rebut i diferents comptes d’Instagram, podeu clicar al “m’agrada” de la pàgina del facebook! :) ↓
If you want follow the news from my blogs & Instagram accounts, you can “like” my facebook page! :) ↓

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c