The Bubble Project a Ganga Secondary School, Tesinge (Mangalsen, Achcham district)

Català & Castellano, for other languages, please use the attached translator:

Fer els tallers a Tesinge va suposar tot un repte per a mi (Pateixo de fibromiàlgia des de fa molts anys!). Cada dia baixar 5 km per fer les classes i tornar a pujar cap al lloc on dormia a Thulasain no va ser fàcil, però els alumnes s’ho valien i el paisatge era preciós!  Vaig agafar 2 classes:  Class 6 i class 7 – en total uns 100 alumnes! :)

Aquí, per fer el Bubble Project ens varem trobar amb el handicap (o no) que no hi ha carrers on penjar les bombolles de pensament, així que amb els 2 professors que m’ajudaven, ens varem repartir els 46 nens (vàrem arribar a fer servir 12 càmeres!)i vàrem anar per les cases que envolten l’escola.

Han quedat unes fotos diferents. Sobretot per que els profes i els nens l’hi varen posar molta creativitat i fins i tot hi ha danses! :)

Una mostra al final! ;)

The Bubble Project en Ganga Secondary School, Tesinge (Mangalsen, Achcham district)

Hacer los talleres en Tesinge supuso todo un reto para mí. (Sufro fibromialgia desde hace muchos años!). Cada día bajar 5 km para hacer las clases y volver a subir hacia el lugar donde dormía en Thulasain no fue fácil, pero los alumnos se lo valían y el paisaje, también! Me hice cargo de 2 clases: Class 6 y class 7 – en total unos 100 alumnos! :)

Aquí, para hacer el Bubble Project nos encontramos con el handicap (o no) que no hay calles donde colgar las burbujas de pensamiento, así que con los 2 profesores que me ayudaban, nos repartimos los 46 niños (llegamos a utilizar 12 cámaras!) y fuimos por las casas que rodean la escuela.

Han quedado unas fotos diferentes. Sobre todo por que los profesores y los alumnos pusieron mucha creatividad, incluso hay bailes! :)

Una muestra:  ;)

 

Si voleu seguir les novetats dels blogs de Missatge Rebut i diferents comptes d’Instagram, podeu clicar al “m’agrada” de la pàgina del facebook! :) ↓
If you want follow the news from my blogs & Instagram accounts, you can “like” my facebook page! :) ↓

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c