Que Excitant És La Primavera!

Últimament tinc més son de lo normal, Em passaria el dia dormint, bé, en realitat, hi ha dies que pràcticament ho faig.

Ahir va ser un d’aquests dies; i no per què fos dilluns, doncs jo no he sortit en tot el cap de setmana. D’acord que estic amb una mena de refredat o al·lèrgia que em deixa ben xafada, però dormir dotze hores per la nit i passar-me altre cop la tarda dormint no és massa normal. Després clar, passa el que ha de passar i ahir a la nit, no vaig poder dormir fins a les 2 de la matinada.

M’he despertat que eren gairebé les 10…. Uix… quina son que tinc!

Això si, els gats ja m’havien despertat de matinada i els havia deixat sortir per la finestra; per lo que aquestes ultimes hores que he dormit, estava en aquell estat de semi-consciència en què el cervell és posa a funcionar a tota pastilla i comences a tenir somnis…

Avui els somnis han estat especials, dolços, sensuals, humits i desitjats. Per fi torno a tenir somnis eròtics!

Ara si que ho puc dir; la primavera ha arribat!

Allegory of Music de francois_gerard

;)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c