Hamburguesa D’amant Amb Patates Fregides

ATENCIÓ: No Apte Per A Menors!!! …….

Fes clic a SORTIRen cas que no tinguis la majoria d’edat legal.

 

Avui m’’ha sortit una recepta un xic diferent.

Ingredients:

Un amant totalment obedient que vulgui participar en la recepta, si no en teniu cap, es pot buscar a un sumis amb experiència.
És molt important tenir una taula rodona de fusta. El més àmplia possible; diguem que de la mida del cos de l’’amant (es podria substituir per una quadrada, però es perdria la forma circular de l’hamburguesa).
Aconseguir diversos metres de corda de cotó, d’aquestes que usen els alpinistes. En el seu defecte, es poden substituir per 5 corbates de seda o del material que es tingui a mà.
Comprar al supermercat una bossa de patates congelades i fregir-les, han d’estar calentetes per quan l’hamburguesa estigui llesta.
Comprar també, Ketchup, mostassa, Salsa Barbacoa o la salsa que us agradi més. Per a major comoditat mireu que sigui d’aquests flascons que s’estrenyen i surt el contingut per un petit orifici ubicat a la tapa.
Si es desitja, aquest plat es pot acompanyar de cervesa ben freda o de la beguda que més us agradi, l’única condició és que sigui en ampolla de vidre i ben glaçada.

Aquesta recepta és molt senzilla, primer que res, se li ha d’ordenar a l’’amant que es reclini sobre la taula. Pot tenir alguna roba interior posada, que posteriorment l’’am@ (o sigui, vosaltres) demanarà que es tregui o es pot optar per estar completament despullat
L’’am@ podrà acariciar cada part que desitgi tocar de l’’esclau/va, però compte!  els genitals no s’han ni de mirar; ja que aquests seran el toc final a la nostra recepta.
L’’amant ha de sentir com l’’am@ toca delicadament cada part del seu cos, com l’’acaricia, besa i fins i tot llepa els mugrons, el coll, les orelles, axil•les i genolls.
Posteriorment, li ha de tapar els ulls al captiu/va amb una de les 5 corbates (si es té un antifaç és millor), i anar poc a poc estacant les cames i braços de l’esclau a les potes de la taula, ja sigui amb la corda de cotó o amb les corbates restants.
En l’instant en què l’esclau estigui més excitat, l’’am@ se n’anirà a alguna part de la casa uns minuts, però precaució! No molta estona o se’ns refredarien les coses.
Després quan l’’am@ torni, ha de caminar just al costat de l’’amant, però silenciosament, sense tocar-lo. L’amant només ha de sentir la presència del seu am@ i això ja el farà vibrar d’emoció, de desitjar que l’’acaroni o el castigui.
Recordeu que el suspens, en cas de no saber què està fent l’altra persona és molt seductor.

Mentre les patates fregides s’escalfen a la cuina podeu anar fent-li alguna visita a l’’amant per què no es refredi. Alguna llepadeta humida i calenta per sobre del seu cos el mantindran a to.
Un cop calentes les patates, s’han de posar en un costat de la taula on es troba la carn que serà devorada posteriorment.
L’’am@ ha de col·•locar el seu cos a sobre del de l’’amant i donar algunes mossegades, pessics i xuclades no molt fortes a les zones que es prefereixi; recordeu que a poc a poc, les mossegades han d’anar pujant de força.
Quan noteu que l’’esclau/va està caient en l’èxtasi heu d’aplicar sobre el seu cos calent, les salses que més us agradin, ja sigui Ketchup, Mostassa, Maionesa, Salsa Barbacoa o curry.
Vosaltres podeu llepar les zones amb salsa, l’important aquí és que la salsa freda caigui a les zones calentes del cos, així entre dolor de les mossegades i les llepades calentes de la vostra boca, l’’amant sentirà sensacions noves.
Amb les patates fregides encara calentes, (no bullint perquè causarien lesions) és pot fer un camí des dels genitals fins als mugrons. I a poc a poc us les podeu anar menjant.

Ara és el moment perfecte per a posar-se en la posició del 69; a l’’amant li costarà arribar als nostres genitals; si no ho fa bé, li podeu treure la corbata del ulls i fer-la servir per a castigar-lo amb uns copets. Es pot acompanyar amb paraules obscenes.
L’’am@ decidirà quant temps vol que duri el sexe oral i si aquest ha estat satisfactori serà lliure de tornar-se a fer llepar els genitals per l’’amant, com a premi.
L’’am@, pot deixar altre cop a l’’amant sol i lligat a la taula i anar a buscar la beguda freda. Quant torni, passarà l’’ampolla glaçada pels mugrons i genitals de l’’amant, els quals després seran xuclats per la boca calenta de l’’am@

Per finalitzar si l’’am@ ho desitja, es deixarà penetrar o penetrarà al sumis@ i si el comportament d’’aquest ha estat excel·lent, l’’am@ s’apiadarà i li donarà plaer.

Recordeu que l’important no és seguir la recepta al peu de la lletra, si no ser imaginatiu i provar diferents variacions de com menjar la vostra hamburguesa..

Bon profit.

 

cuiner i noia amb cordes a mans i peus

 

 

 

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c