Plastic and Cartoons a la Children Home (Bal Griha) de Patan – Amics del Nepal

Català, English y Castellano. For others languages, please use the attached translator

El darrer taller de Plastic and Cartoons ha estat a la casa d’acollida en la que col·laboren Amics del Nepal – La Bal Griha (Children-Home) de Patan.

Es una casa fantàstica on hi ha uns 60 infants. La majoria son nenes, però hi ha una gran quantitat de de nadons i de nens i nenes més petits de 4 anys.
El darrer que havia entrat a la casa hi va arribar quan tenia 3 dies, i quan hi varem anar nosaltres ja en tenia 20. Era super petit

Els hi varem explicar el taller a les nenes més grans i a gaudir de la fotografia! :)

Vull agrair a la Pepa Sellés de l’organització Dhanyawaad i en Kamal Bhattarai responsable de NNSC Nepal l’enorme ajuda que m’ha donat en aquests tallers de dissabtes a orfenats. Cal recordar que dissabtes és el dia de descans setmanal al Nepal i ells han sacrificat aquests descans per ajudar-me. Moltes Gràcies!

 

Plastic and Cartoons on Children Home (Bal Griha) Patan – Amics del Nepal

The last workshop of Plastic and Cartoons was in the children home by the hand from Amics del Nepal – The Bal Griha (Children-home) from Patan.

It’s a great house where there are about 60 children. Most are girls, but there are a lot of babies and children under 4 years. The last one had entered the house came when he was 3 days Old, and when we went he had 20 days. It was Super small!

We explained the workshop to “Big” girls and They enjoy photography! :)

I want to thank Pepa Sellés from Dhanyawaad  and Kamal Bhattarai from NNSC Nepal  for the tremendous support they have given me Saturdays with these workshops in orphanages. Remember that Saturday is the weekly rest day in Nepal and they have sacrificed these rest to help me. Thank you so much!

 

Plastic and Cartoons en la Children Home (Bal Griha) de Patan – Amics del Nepal

El último taller de Plastic and Cartoons fue en la casa de acogida en la que colaboran Amics del Nepal – La Bal Griha (children-home) de Patan.

Es una casa fantástica donde hay unos 60 niños. La mayoría son niñas, pero hay una gran cantidad de bebés y de niños y niñas menores de 4 años.
El último que había entrado en la casa llegó cuando tenía 3 días, y cuando fuimos nosotros tenía 20. Súper pequeño!

Les explicamos el taller a las niñas más grandes y disfrutar de la fotografía! :)

Quiero agradecer a Pepa Sellés de la organización Dhanyawaad y a Kamal Bhattarai responsable de NNSC Nepal por la enorme ayuda que me han dado en estos talleres de sábados a orfanatos. Hay que recordar que sábados es el día de descanso semanal en Nepal y ellos han sacrificado estos descanso para ayudarme. Muchas Gracias!

 

 

 

Si voleu seguir les novetats dels blogs de Missatge Rebut i diferents comptes d’Instagram, podeu clicar al “m’agrada” de la pàgina del facebook! :) ↓
If you want follow the news from my blogs & Instagram accounts, you can “like” my facebook page! :) ↓

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c