Taller Plastic and Cartoons amb els monjos més petits del Monastir Shelkar, Katmandú.

Català, English y Castellano. For others languages, please use the attached translator  

Com us podeu imaginar, no em vaig poder estar de fer el taller de “Plastic and cartoons” amb els nens,  monjos, del monestir on vaig estar vivint i fent el taller de wordpress.

Va ser tota una experiència el veure com gaudien de la posibilitat de tenir una càmera a les mans i poder fer entrar objectes dibuixats a la fotografia. Com a tots els nens a la India i al Nepal, els hi encanta dibuixar!
El taller els hi va encantar tant als petits, com als més grans! ;)

Plastic and Cartoons con los monjes más pequeños del Shelkar Monastery.

Como os podéis imaginar, no pude evitar hacer el taller de “Plastic and cartoons” con los niños, monjes del monasterio donde estuve viviendo y haciendo el taller de wordpress.
Fue toda una experiencia el ver como disfrutaban de la posibilidad de tener una cámara en las manos y poder hacer entrar objetos dibujados en la fotografía.  Como todos los niños en la India y en Nepal, les encanta dibujar!
Les encantó tanto a los pequeños como a los mayores!

Plastic and Cartoons with the younger Monks of Shelkar Monastery.

As you can imagine, I could not be in living in the monastery where I was teaching wordpress, and not share the workshop “Plastic and cartoons” with the younger monks!
It was quite an experience to see how they enjoyed the possibility of having a camera in your hands and have the power to put cartoons in the pictures.  Like all children in India and Nepal, They love drawing!
The workshop was really funny as well to the children and for the oldest ones!

Si voleu seguir les novetats dels blogs de Missatge Rebut i diferents comptes d’Instagram, podeu clicar al “m’agrada” de la pàgina del facebook! :) ↓
If you want follow the news from my blogs & Instagram accounts, you can “like” my facebook page! :) ↓

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c