Patrons de relacions.

Relacions fortes, intenses, apasionades... Des de fa molts i molts anys, tot i que jo intento que no passi, al meu voltant es repeteixen una serie de situacions de les que res semblo aprendre, doncs, tot i que sempre digui mai més, al cap d’un temps, prometo que no entenc com pot ser, es tornen a repetir.

Són els patrons de relacions.  El que ens atrau de la gent, el que busquem i de la manera com ens relacionem es veu que ve imposat, si no ho hem treballat, pel que hem tingut en la nostra infància. (Repetitive Relationship Patterns)

A mi, que això m’ho diguessin de les meves relacions de fa 10, 15 anys, ho podria entendre, però des d’aleshores, crec, que he pensat i parlat molt sobre el tema, però… de moment, gairebé cada vegada que m’agrada un noi, per molt bon noi que sembli… en el fons és un cràpula irresponsable.
Un nen atrapat al cos d’un home. Algú trapella i juganer, segur, però que a la llarga, ningú més que jo, veu les coses bones que té. Fins que deixo de veure-les.

I la historia es repeteix.

Passen els anys, canvies de ciutat, d’amics i totes les relacions que tens, segueixen aquest mateix patró.
Finalment et preguntes per quin motiu això es repeteix. No serà que tu també ets una cràpula irresponsable?

…I t’ho comences a agafar tot molt més bé.
I aprofites el moment a tope.
I vius el dia a dia, perquè saps que demà, ves a saber que passarà, on aniràs, o on anirà la persona que està amb tu.

I passen els anys, i et comences a acostumar a no establir vincles forts. A evitar sentir massa, perquè saps que tot s’acaba.
i al final t’hi acostumes…

I un dia, parles amb una amiga sobre un noi que t’agrada i et demana que t’hi tiris de cap, que sembla “normal”!
I un amic teu, en una conversa casual sobre el mateix noi, et diu: – No siguis burra! Porto molt de temps que et conec (9 anys) i sempre tens por a enamorar-te, deixa’t endur!

I rius, i fas broma amb el tema, i penses altra vegada sobre si és veritat o no que tens aquesta por… les teves relacions són fortes, intenses, apassionades… però quan fa que no són res més que això?

I penses en el que sents. I penses en els darrers 2 anys, en els darrers 2 mesos… i … ja no saps que pensar… I et sents despullada… i no saps per on tirar… I si aquesta persona fos realment diferent?

i trobes un nou escut:

Si t’agrada, segur que no és tant bon noi com tots et volen fer pensar! Segur que és un cràpula irresponsable com tots plegats ! … I això el fa encara més interessant…
:)

Però no ho sabràs fins que no ho provis, i segurament, t’hi tiraràs de cap…

… i la historia continua, i en el fons, atraus a la gent que vibra com tu… així que si sempre atraus a un tipus de persona en concret, analitzat i pensa. Després, gaudeix!

(La imatge la he tret de google i no he tingut nassos de trobar qui és l’autor.)

 

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c