La Pel·lícula de la nit de dimarts:

Anem 4 a un cotxe. Condueix l’Albert. Davant va també l’Anna o la Maria o no recordo ben bé qui és… A darrera jo i l’Eric.
El cotxe és un R5 vermell, suposadament de l’Eric.

Passem per una carretera amb revolts i un precipici a l’esquerra.
L’Albert; borratxo com sempre, no fa un revolt i veig com el cotxe tira recta, fins quedar en suspensió a l’aire, just abans de començar a caure al mar.

Crido que em fa pànic, que morirem afogats… L’eric em diu que no, que tranquil•la , que caurem bé i podrem sortir.
Sento com caiem al buit i … Tot passa molt de pressa…. No sé com, però estem fora. Hem tingut sort.

Caminem fins trobar la carretera i comencem a caminar cap a casa. Ve l’ambulància, controlen que no ens hagi passat res i la Policia ens comunica què serà impossible recuperar el cotxe, deu estar molt fondo. (Sort que jo ahir vaig passar tota la informació del telefono al Mac,,, si no ara no tindria el telefono de ningú)

No acabo d’entendre com vàrem sortir tant bé. Decidim esbrinar-ho i anem caminant cap a on creiem que va passar. Veiem camions amb sorra que surten d’una mena de cantera i jo ho veig clar.
Té que ser per allà.

Baixem i veiem una duna enorme de suau sorra de platja, començo a mirar enlaire cridant com una boja…va ser aquí, va ser aquí… Jo recordo això!!

Un home des d’’una grua, ens senyala cap a un punt per que mirem; a dalt de tot d’’una d’’aquelles dunes, està el R5 vermell (El primer cotxe que vaig xafar)

Amb l’’ajuda de l’home de la grua, pujo a la duna. El meu telefono és a dins, el cotxe està sencer, no és estrany que no ens féssim mal….

Pregunto de quin lloc del mar l’han tret i, rient, em diuen que se’l van trobar allà mateix. Que no l’han tret d’enlloc.

Ara que hi penso, si ni tant sols anàvem mullats!
Em vaig llepar el braç i no estava salada.

No vàrem arribar al mar. Vàrem caure plans sobre una duna de sorra esponjosa, i amb els nervis i la por, ni ens en vàrem adonar.

Això si que és renéixer…(en somnis) i després de la patacada emocional del cap de setmana, potser si que és un renéixer lliure!

 

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c