Juliol

La kuka i en Fera tenen calor

 

Aquest cap de setmana ha estat esgotador. Si ja se que avui ja és dimarts, però és que el principi de setmana segueix a bon ritme….

Dissabte vaig sortir a les 4 de la tarda per anar a fer unes fotos, i vaig tornar cap a casa allà a les 5, amb la panxa plena de "birres"…  i sort que només eren "birres" perquè si arriben a ser "cubates" ho tinc clar!


Diumenge a les 9,30 del matí ja estava de mudança: La de coses que arribem a acumular i que no utilitzem mai… I després coses importants com una cadira per l'escriptori, no ens l'arribem a comprar mai… Quin desastre!

 Fins ara ocupava una habitació més petita a l'altra punta de la casa,  la meva companya de pis ha marxat i com no he trobat ningú que vulgui llogar la gran, m'hi he instal·lat jo. Pensava que no m'agradaria dormir en una habitació tant enorme, però renoi, no se si pel cansament o per quin altre motiu, porto dues nit dormint de meravella… fresqueta i ampla.
Segurament també hi té a veure que com estic sola en un pis de 95 metres quadrats, no tinc necessitat de tancar portes ni res, ningú no fa sorolls.. i clar… s'hi està de meravella. 

Ara segueixo tenint una habitació per llogar, però espero, que al ser més econòmica trobi ràpid algú que s'hi vulgui instal·lar! Si no, tindré que anar preparant de nou la mudança i marxant del "peazo" pis aquest!

A tot això… Fa calor i s'agraeix poder descansar per les nits. I més ara que venen dies de molta activitat!

Juliol és un mes frenetic! I espero que aquest any, encara ho sigui més del habitual!

;)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c