Ei nois! Que arriba Movember!


Avui encara us podíeu afaitar, però a partir de demà, tots a deixar-se bigoti!  :-{ )

Per a qui no ho conegui: Cada any, durant el mes de novembre, Movember demana als homes de tot el món que es deixin créixer el bigoti amb l’objectiu de recaptar fons i augmentar la conscienciació sobre la salut de l’home, específicament sobre el càncer de pròstata.

Els homes que participen (Mo Bros) estan ajudant a canviar la cara a la salut de l’home convertint-se en una ‘tanca publicitària’ durant els 30 dies de novembre. A través de les seves accions i missatges de sensibilització, els Mo Bros promouen la conversa privada i pública entorn del tema, sovint ignorat, de la salut dels homes. Augmentar la sensibilització i recaptar fons és fonamental, més encara tenint en compte les dades sobre el càncer de pròstata a Espanya:

  • De mitjana, un home mor cada hora i mitja a Espanya per càncer de pròstata.
  • A Espanya, 18.870 homes són diagnosticats cada any: més de 50 homes al dia.
  • 5.900 homes moren cada any per càncer de pròstata a Espanya.

Així que ja ho saps, deixe’t créixer el bigoti, ja! ;) Però no oblidis de fer alguna cosa per recollir fons: Et donen consells de com fer-ho.

Els ‘bigotis Movember’ van créixer per primera vegada a Austràlia el 2003 i, des d’aleshores, Movember i els seus missatges sobre la salut de l’home s’han estès per tot el món. Actualment, Movember porta a terme campanyes oficials a Austràlia, Nova Zelanda, Regne Unit, Irlanda, EUA, Canadà, Sud-àfrica, Finlàndia, Països Baixos, Dinamarca, Noruega, Bèlgica, República Txeca, Espanya, Hong Kong, Singapur, França , Alemanya, Suècia, Suïssa i Àustria.
A més, el suport i participació de Mo Bros i Mo progressistes de tot el món han jugat un paper fonamental en el creixement de Movember.

Llegeix més sobre el tema al web del projecte Movember.

Al web de Smashing Magazine us podeu baixar un parell dels seus famosos Desktop Wallpaper Calendar, inspirats pel projecte Movember!

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c