Dashain i “Plastic and Cartoons” a Sano Sansar! (Petit Món)


Dijous 22 era el dia gran de la festivitat de Dashain. El dia de la Tika. I de totes maneres varem anar a la casa de acollida que la fundació petit Món té allà, per a fer el taller de “Plastics and Cartoons”
Vàrem poder participar en la cerimònia de la Tika i a més a més de poder compartir el taller. La Pepa (una voluntària que ja em va acompanyar a Siphal) i Jo ens en vàrem emportar uns regalets i una tika ben vermella al front.

Els alumnes, encantadors! Durant el tems que varen estar dibuixant els seus “cartoons” hi havia un silenci absolut a la sala, tots súper concentrats! :) Després van gaudir molt de jugar amb les càmeres, volums i perspectives, per tota la casa!

Unes imatges al final! :)

Dashain i  Plastic and Cartoons a Sano Sansar! (Petit Món)

Jueves 22 de octubre (segun nuestro calendario) era el día grande de la festividad de Dashain. El día de la Tika. Y de todos modos fuimos a la casa de acogida que la fundación Petit Món tiene en Kathmandu, para hacer el taller de “Plastics and Cartoons”
Pudimos participar en la ceremonia de la Tika y además de poder compartir el taller. Pepa (una voluntaria que ya me acompañó en Siphal) y Yo, recibimos unos regalitos y una tika bien roja en la frente.

Los alumnos, encantadores! Durante el tiempo que estuvieron dibujando sus “cartoons” había un silencio absoluto en la sala, todos súper concentrados! :) Después disfrutaron mucho de jugar con las cámaras, volúmenes y perspectivas, por toda la casa!

Unas imágenes!

Les meves:

Dels alumnes:

Si voleu seguir les novetats dels blogs de Missatge Rebut, Podeu clicar al “m’agrada” de la pàgina del facebook! :) ↓
If you want follow the news from my blogs, you can “like” my facebook page! :) ↓

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c