CRÒNICA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA.

No li falta ni una lletra, avui és un dilluns com cal, com eren fa molt temps. Tinc el cos cansat i encara em dura la ressaca d’ahir.

El dissabte al matí vaig anar al gimnàs i em vaig esforçar massa, perquè em fa mal tot el cos. A més, el que tenia que ser una festa de dissabte nit, després de dormir tres hores va continuar amb calçotada i festeta de diumenge.

La festa de les noies… No en diré gaire res, només que estava ple, la musica de fa uns quants anys, (bona musica i ambient sembla ser que no són compatibles) i una cosa que em va semblar molt forta, projeccions de les cares de les organitzadores sobre les parets de la Sala.
El lokal, en ordre; però més lluny impossible. Si hi anaves en metro (Com és el meu cas) i seguies les indicacions del flyer, caminaves més de mitja hora. Va ser com fer una mitja marató, gairabé.
Els diferents numerets van estar bé, va haver-hi desfilada i regalada de joguines eròtiques, numerets més sado, i la típica gogó. Ah! Les cambreres súper-simpàtiques!
Tothom duia força bon rollo i m’ho vaig passar molt bé, la veritat. Vaig ballar, fumar i xerrar molt.

Vam tornar a casa cap a les 7 del matí i em vaig despertar a les 10.30. La meva compi de pis, organitzava una altra calçotada a casa i ja va ser impossible tornar a dormir.

A la festa, vaig fer moltes fotos, algunes de les quals estan penjades a la plana de les noies; seguint el rollo que duien elles de super-ego; les fotos surten totes, no amb la meva cara; però si amb la balena per algun lloc! ;)

El pitjor és que sembla que a la Balena li ha agradat això d’estar per aquests llocs i com podeu veure, encara no ha tornat….
Penjo una ego-foto. Ha sortit desenfocada i no es veu bé però és l’única on surto jo, tot i què, com podreu comprovar, anava de borratxilla…

Ah! Si algú veu a la Balena, que li digui que torni a casa, que no la renyaré, que la trobo molt a faltar… Ok?

foto meva fent el tonto

;)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c