AVUI TOCA FESTETA NEXTOWNLADYS.

Fer vida social és gairebé com una tortura.

Soroll, fum, crits, la gent passant pel teu costat amunt i avall, fumar, xerrar, esperar que passi la nit sense beure massa, perdre la veu…. Mirar… :P

És el primer aniversari de les Nextownladys i la festa segurament estarà bé. Encara no he anat mai a una festa d’elles, però per les fotos que tenen a la web, crec que són força animades. A més, ahir va ser l’aniversari d’una amiga i també ho celebrarem; apart, aquesta amiga, (Pampita) marxa cap a la seva Pampa Natal d’aquí pocs dies i encara que només estaran fora tres mesos, tinc ganes de veure-les.

Fa molts dies que no surto, cada vegada ho torno a fer menys sovint; és un suplici per a mi, veure com la gent gaudeix de la nit i jo, tot i estar allà, estic a una altra realitat.

Em comença a agafar la mandra i més val que m’espavili. Em vaig a empolainar, a sopar una miqueta i de festa!

flyer de la festa

flyer per darrera

Qui sap si serà una gran nit!

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c