UN PINGÜÍ AL MEU PC.!.!.!

Intento passar-me a Linux !!!
 

Porto tota la tarda llegint sobre linux i m’estic baixant la K-DEMar 2.6una Distro Live… :?: :?: :?: que per el que he llegit, és un arxiu, que el graves en un cd i pots utilitzar linux sense tenir que instal·lar-lo al disc dur, només arrancant el pc des del cd .

Ja fa molts dies que em rondava pel cap passar-me a linux, però sense provar-ho em feia una mica de por. No sabia que existia aquesta possibilitat de utilitzar-lo sense tenir-lo instal·lat…

Ja us aniré explicant com va la meva aventura linuxera…. Estic molt emocionada!!!! Però l’arxiu és molt gran 697 MB i m’està trigant l’ostia en baixar per lo que tindré que esperar a demà per a poder provar-ho . Mentrestant seguiré llegint sobre el tema.

No sé si me’n sortiré tota sola…..Però no ho sabré si no ho provo, oi?

;)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

%d bloggers like this:
c