GAIREBÉ LA NIT PERFECTE…

Oblidaré per uns moments els problemes informàtics i recordaré una mica la nit de dissabte.


Amb l’absència destacada del denke i del kippelboy que segurament estaven per altres planetes de ves a saber quina galàxia… el vespre va començar molt adequadament a davant del liceu, on havíem quedat uns quants per a passar una vetllada de nassos.

Jo me’n havia encarregat de comprar-ne per a tothom, és a dir, que en un principi en duia 12.

Només de sortir de la boca del metro em vaig trobar de cara amb un pallasso d’aquells de la rambla que anava seguint a la gent, picant-li el cul  i fent pallassades vàries. La nit prometia.

Quan va arribar Esther i L’Esteve ens vàrem calçar els nassos i vàrem anar a saludar el pallasso, que es va quedar de pedra…je je je

Una birra al cafè de l’opera, Aquí van arribar la Berta i la Magda, un mojito al Rita Blue, un bon sopar, Arribada del salva i la Mireia, Una Absenta al Marsella, un cubata a la bata i per rematar-ho…Plataforma…je je

A plataforma em vaig trobar amb una noia que vaig conèixer el dia de la Rave i em va fer molta il·lusió tornar-la a veure. :twisted:  Tot sigui dit, segueixo sense tenir el seu telèfon o mail, però sé que alguna vegada treu el cap per aquí, (Hola guapa …saluda…) i ja va ser la guinda que corona el pastís.

A part de la borratxera, la falta dels dos esmentats i potser una mica de sexe… va ser una nit perfecta.

Vaig  fer moltes fotos; la gent al·lucinava amb els nostres nassos de pallasso i el bon rotllo que dúiem i tothom se’ls volia provar i sortir a les fotos. Jo a totes les que surto, se’m veuen els empastes de plata que porto als queixals, era impossible parar de riure, també es pot apreciar molt bé a les fotos(als ulls) el grau de l’alcoholèmia  que vaig arribar a agafar.8)

Per cert…podeu trobar més fotos al meu  fotolog. , també aquíi al post  UNA IMATGE

;)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c