TOT ARRIBARÀ.

Llibreta de pensaments: 8.30 del matí al llit

Ahir vaig seguir vegetant tot el dia, de tant en tant m’acostava al pc, però la veritat és que ni el correu no vaig mirar.

El dia tampoc acompanyava a fer gaire res; fred i humitat, les condicions idònies per a passar un dia al llit fent el mandra, llegint i mirant pel•lícules idiotes a la televisió.

Aquesta setmana serà de por.

Torna la normalitat.

Demà cap a Ripoll, que això em fa ficar molt nerviosa.

 

Fa quatre anys vaig decidir fer obres al pis que tinc allà. Ara ja fa més d’un any que varen començar Al no ser-hi jo per controlar-ho i a més a més, al estar tancada a casa amb l’ansietat, s’ha descontrolat per tot arreu. Ara falten diners. No s’ha realitzat l’obra en el termini previst i perdo diners que d’una altra manera m’hauria tornat l’ajuntament. No hi ha manera de trobar a l’arquitecte, perquè faci el certificat de fi d’obra. És angoixós! No sé si servirà de res que hi vagi, però he d’agafar aquest toro per les banyes i mirar de solucionar el que sigui.

Tinc gent interessada a llogar-me el pis, i necessito aquests diners. Ara mateix estic pagant dues cases, la de Barcelona i la de Ripoll, i se’m fa força difícil arribar a final de mes.

Com a molt m’hi puc estar fins dimecres a Ripoll, Dijous tinc visita a la psicòloga, que ja no sé que dir-li. Desprès d’un any i mig veient-la cada setmana em sap greu per ella i tot seguir estant amb els nervis a flor de pell i amb aquesta depressió; Però bé. Hi he d’anar.

Espero que comenci aviat el curs de disseny de planes web o el d’administració de S.O. Necessito ocupar el meu temps a aprendre alguna cosa engrescadora i que canalitzi les meves energies cap a fer alguna cosa positiva. Que mantingui el meu cervell ocupat, que em plantegi problemes i reptes d’aquells que si no saps solucionar, el teu cap li dóna voltes i més voltes fins que troba la solució, encara que sigui a mitjanit o al mig d’un sopar. ;)

 

Tot arribarà.

 

Alegria, un somriure cada dia, confiança, paciència i constància. Si aconsegueixo mantenir això, la resta segur que vindrà rodada…

 

La meva planteta cada dia està més guapa!

sisi

;)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

%d
c