Que Es Troben Els Visitants Quan Entren Al Meu Blog?

El tornar a llegir avui el post d’’ahir i els comentaris, ha fet que recordés una altra història:

Fa un temps, vaig rebre un mail, demanant-me que expliqués breument què si podien trobar els visitants quan entressin al meu blog…

Abans de respondre’l vaig demanar a uns quants amics blogers que ho fessin per mi. Que em fessin arribar les seves opinions i poder enviar al sol·licitant de la informació, el contrast del que jo pensava sobre el meu blog i el que pensaven blogers que em llegeixen des de fa molt de temps.

Aquí teniu algunes de les respostes:

Estherilla – El blog de la donot és un blog fresc inquietant i oscil·lant. És com una muntanya russa amb molts loopings, de viatge ràpid però molt intens i excitant. Vull comprar-me’n un bitllet i pujar-hi sense parar!!!!

Salva – El blog de la donot és un lloc on s’aboquen les paranoies [cada dia menys] d’una dona que prova de somriure [cada dia més] i veure sortir el sol. Inclou relats eròtics i fotos estupendes amb altra gent.

Esteve – Ok… trobo que és una marranada això que ens fas… però bé…
assumiré de fer-te una visió global del teu blog sense caure en la
crítica fàcil o l’elogi regalat… :P

A ca la Donot hi he trobat sempre el que cerco als blogs, punts de vista absolutament diferents als meus, força originalitat, constància, doncs sol tenir un post al dia, i varietat, doncs els temes que s’hi parlen canvien força. A més és com un punt de reunió, doncs ens hi anem trobant uns quants amics des fa temps.

kippelboy– Hola . Aquí tens el comentari/motius pels que em llegeixo la teva web: Quan entro a la teva web trobo confessions. El que més em crida l’atenció és que és un blog força sincer. No amagues pas els dies que et pesa el cel. Tot i que sempre hi ha un to d’esperança perduda entre les linees. Que més….NO APTE PER A MENORS….i les súper receptes eròtiques.

Denke – Missatge rebut és un blog personal i apolític.
Utilitza una comunicació molt directa i senzilla, que arriba a la gent de manera íntima, però sense la intenció de crear opinió.
Em penso que aquí resideix part del seu èxit, en la senzillesa d´utilitzar la parla del carrer, i en deixar que la gent pugui identificar-se en molts aspectes amb la donot.

 

Berta – vale, ara em toca a mi….ho intentaré si més no…. a veure…jo diria que…
Missatge rebut és un diari personal fantàstic. De fet, vaig obrir el meu blog després d’un temps de llegir el de la donot, però donant ja per segur que no em sortiria tant bé. Crec que per ella és un bon lloc on abocar-hi tot el que pensa, ja sigui en dies bons o dolents, però tant uns post com els altres l’ajuden a tirar endavant. I això és el que compta. I crec que ajuda a molta altra gent, com a mi mateixa, que hi ha dies que no sé expressar realment el que em passa o no sé com fer-ho. Ella ho expressa fantàsticament bé i molts cops m’hi sento identificada.

 

Que macos que són aquests blogers oi? No us enfadeu amb mi per publicar-ho, eh?

Us estimo guap@s!

 

– La meva resposta a la pregunta va ser:

 

Jo crec que al meu blog; es pot trobar les Histories que em passen pel cap, coses que a mi m’interessen o que em sorprenen.

És realment un diari, en el sentit més tradicional de la paraula.

Tot i que, puntualment. puc parlar de tecnologia, cine, música o llibres. Escriure relats paranoics o eròtics, per mi, el meu blog és el meu diari.

El blog m’ajuda a conèixer gent nova i a fer que les coses quotidianes prenguin un altre caire al ser explicades i comentades en públic. És un lloc on abocar-hi les meves experiències, intercanviar opinions amb la resta de blogers i els meus amics (tots ells blogers i que no coneixia abans de començar amb la bitàcola)

 

Per cert, vaig avisar al sol·licitant de la informació de què això es mereixia un post!

 

 

 

cercle

;)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c