Positives-Negatives-Inclasificables 3

El dia d’avui no ha estat tan esplèndid com la resta de la setmana…el problema crec que està en que no tenia res en concret a fer, no tenia ganes de sortir al carrer, i em sentia malament amb mi mateixa i potser una mica culpable…apàtica total. No he dormit bé, ni prou hores i de bon matí he rebut un mail horrorós d’un amic, al que sembla que he fet mal.

Les poques coses positives que he fet, ja han representat un gran esforç per a mi. I més si tenim en compte, que a les 4 de la tarda, que ha sigut quan he començat a escriure la llista, en la part de positives només hi havia tres coses, i les altres estaven exactament igual que ara.

Avui de moment no ha sigut el meu dia… Espero que acabi millor, o si més no, que demà torni a estar al 50%…

És divendres, un cap de setmana més que no se que faré, pfffffffff

Coses positives

Coses negatives

Coses inclassificables

Coses positives

Coses negatives

Coses inclassificables

He acabat de llegir L’obra mestra desconeguda

M’he llevat amb mitja ressaca d’ahir. Al final van ser 6 birres.

M’he despertat a les 7 h.

M’he dutxat i m’he vestit

He rebut un mail no gaire agradable.

He preparat el dinar

Estic molt enfadada amb mi, em falta voluntat

He ficat roba a rentar

A les 11.30 encara estava asseguda fent tonteries al ordinador i amb la persiana baixada.

Me obligat a escriure aquesta puta llista. i m’ha fet reaccionar!

He menjat massa.

He obert les persianes< /p>

Em sento amb la moral baixa

He estes la roba.

He estat tota la tarda tirada al llit sense fer res.

He escombrat la casa(plena de pels d’animals varis i polen )

He regat el jardí.

He acabat la llista i el post

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

%d bloggers like this:
c